Obvestilo o uporabi spletnih piškotkih

Spletna stran uporablja piškotke, da bi vam omogočila boljšo uporabniško izkušnjo in zagotovila delovanje določenih funkcij. S piškotki pridobivamo tudi informacije o vašem obisku, ki nam pomagajo razumeti, kako uporabljate našo stran in kako jo lahko izboljšamo.

Katere piškotke uporabljamo?
1. u-gdpr-cookie (trajanje: 1 leto): Ta piškotek se uporablja za shranjevanje vaših nastavitev glede soglasja za piškotke. Z njim si zapomnimo, ali ste že sprejeli ali zavrnili uporabo piškotkov na naši spletni strani.

2. _GRECAPTCHA (trajanje 6 mesecev): Ta piškotek je del Google reCAPTCHA storitve, ki jo uporabljamo za zaščito naše strani pred zlorabo in avtomatiziranimi napadi. Piškotek zbira informacije o vašem vedenju na strani in jih uporablja za določanje, ali ste človek ali robot.

Kako upravljati s piškotki?
Če želite spremeniti svoje nastavitve piškotkov ali jih izbrisati, lahko to storite v nastavitvah svojega spletnega brskalnika. Navodila za upravljanje s piškotki najdete v razdelku za pomoč svojega brskalnika. Upoštevajte, da lahko izklop piškotkov vpliva na delovanje spletne strani in omeji nekatere funkcije.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.

Nazaj